Boldacı İlkokulu
BOLDACI KÖYÜ BOLDACI KÜME EVLERİ BOLDACI ILKOKULU NO: 24 ZİLE / TOKAT

VİZYON

Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılaplarına gönülden bağlı, düşünen, sorgulayabilen ve bilimsel gerçekleri özümseyen, ülkesine, milletine ,milli ve manevi değerlere saygılı, demokrasinin ilkelerine bağlı, görev ve sorumluluklarını bilen, iyi vatandaş ve iyi bir insan olarak yetiştirmek.

MİSYON

Çağdaş bir eğitim ortamında yüzyılın toplumsal ve bireysel ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte, bilgili, kendine güvenen, sorumluluklarının farkına varan; yaşadığı ülkenin maddi ve manevi değerlerine saygılı, kültürel değerlerini bilen, bulunduğu toplum ve grup içinde lider karakteri taşıyan bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

Katı Yakıt-Kalorifer

Servis Bilgisi

Okul öğretmen servisi bulunmaktadır. Tüm öğretmenler servisle Zile merkeze gidiş geliş yapmaktadır.

104 KM/38 KM

Köy